Valdete Daka – Lajmi.net

Daka me mesazh informues për qytetarët se si duhet të votojnë

Kryetarja e KQZ-së, Valdete Daka u drejtohet me një mesazh qytetarëve me të drejtë vote për mënyrën e plotësimit të fletëvotimeve më 22 tetor...

16 October, 2017Lexo më shumë

Daka: OSBE-ja do t’i monitorojë zgjedhjet vetëm në veri

Valdete Daka, shefe e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve, ka bërë të ditur se roli i OSBE-së në zgjedhjet lokale të 22 tetorit do të jetë i kufizuar dhe do të përqendrohet vetëm në komunat veriore të vendit....

30 September, 2017Lexo më shumë

Kryeministri Haradinaj u takua me kryetaren e KQZ-së, Valdete Daka

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, priti sot Kryetaren e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka me ekipin e saj....

15 September, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->