Ushtrimet – Lajmi.net

Ushtrime që tonifikojnë krahët e varur (Foto)

Edhe pse jeni të ndërgjegjshëm që kujdesi për trupin duhet të jetë konstant dhe t'i kushtoni rëndësinë e duhur gjatë gjithë vitit, shumë njerëz zgjedhin të shkojnë në palestër ose të merren me ushtrime vetëm gjatë muajve të verës. ...

30 June, 2017Lexo më shumë

Ushtrime për ata që rrinë gjatë para kompjuterit

Për t’i parandaluar situatat ku e keni të vështirë të uleni në qëndrim të drejtë, si dhe t’i parandaloni kokëdhimbjet dhe muskujt e tkurrur të supeve dhe qafës, duhet ta ndani pak kohë për ushtrime....

28 June, 2017Lexo më shumë

1 gotë lëng me këtë erëz është e barazvlefshme me 1 orë ushtrime

Shafrani i Inidisë nuk është një erëz e zakonshme, pasi enzimat aktive dhe përbërësit e fuqishëm antioksidues dhe antiinflamatorë i ofrojnë organzimit të njeriut shumë më shumë përfitime nga se mendoni !...

27 June, 2017Lexo më shumë