ushtrime – Lajmi.net

Në maj, ushtritë e 12 shteteve vijnë në Kosovë

Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës (FSK), gjenerallejtënant Rrahman Rama, ka bërë të ditur, se në fillim të muajit maj në Kosovë do të mbahet ushtrimi “Shqiponja 6”....

22 April, 2018Lexo më shumë

Ushtrimet për të shmangur krahët e varura

A jeni e vetëdijshme për krahët e varura, çdoherë që përshëndesni me dorë dikë? Janë dy faktorë që sjellin krahët e varura, e para është mosha. Përderisa plakeni, lëkura bëhet e varur dhe e humb elasticitetin. Arsyeja e dytë është mbipesha, ndërsa humbja e peshës është çelësi i reduktimit të dhjamit në pjesën e krahëve....

22 April, 2018Lexo më shumë

Vetëm pesë minuta të këtij ushtrimi çdo ditë e shndërron dhjamin në muskuj barku (Video)

Ushtrimi në këtë mënyrë nuk është fare i vështirë, ndërkaq muskujt e barkut do të krijohen sa hap e mbyll sytë....

17 April, 2018Lexo më shumë