Ushtria e SHBA-ve – Lajmi.net

Lëvizje e trupave amerikane në lindje të Evropës

Një konvoj i këmbësorisë së ushtrisë së Shteteve të Bashkuara po lëviz nëpër pjesën lindore të Evropës, për të treguar siguri në rajon, i cili është i shqetësuar se konflikti ndërmjet kryengritësve pro-rusë dhe forcave qeveritare në Ukrainë mund ta kërcënojë sigurinë e rajonit....

23 March, 2015Lexo më shumë

Nisin sulme të reja të SHBA-ve ndaj IS-it

Shtetet e Bashkuara kanë kryer shtatë sulme të reja ajrore kundër caqeve të Shtetit Islamik (IS) në Siri dhe 12 sulme të tjera, së bashku me anëtarët e koalicionit, në Irak, ka bërë të ditur ushtria e SHBA-së....

17 March, 2015Lexo më shumë