Ushqimi – Lajmi.net

Ky ushqim mund t’ju ndihmojë në parandalimin e kancerit

Njerëzit të cilët hanë më shumë ushqime organike mund të jenë më pak të prirur për të zhvilluar kancer të caktuar, sugjeron një studim francez....

24 October, 2018Lexo më shumë

A jeni gati? Së shpejti do të hamë pambuk

Rregullatorët amerikanë kanë hapur rrugën për fermerët që të rritin një bimë pambuku të modifikuar gjenetikisht për të bërë pemën e ngrënshme për njerëzit, një burim i ri potencial ushqimi i mbushur me proteina që mund të jetë veçanërisht i dobishëm në vendet në zhvillim të pambukut të cilat janë të kequshqyer....

19 October, 2018Lexo më shumë

Ushqimet në çantën e fëmijëve për në shkollë

Pushimet mbaruan dhe shkolla dhe puna i rikthehen rutinës. Në mëngjes, përveç punëve të përditshme, tashmë do duhet të përgatisni dhe ushqimin për fëmijët në shkollë....

18 September, 2018Lexo më shumë