Ushqimet – Lajmi.net

Ushqime që ruajnë nxirjen e lëkurës

Kryesisht rrezet UV-A janë të përgjegjshme për plakjen e parakohshme të lëkurës. Nëse e krahasojmë plakjen e lëkurës në mënyrë thelbësore dhe foto-plakje, do të përfundojmë që 20% e plakjes vjen nga plakja natyrale, ndërsa 80% nga dielli. ...

12 September, 2017Lexo më shumë

Këto janë 6 ushqimet që shkaktojnë inflamacion

Sëmundjet e zemrës, kanceri, alzaimeri dhe aknet janë thjesht disa nga pasojat e mundshme të inflamaciont të lartë të organizmit....

11 September, 2017Lexo më shumë

Yndyrna që dobësojnë?! Po ka dhe duhet t’i njihni të gjitha!

Në vend që t’i eliminoni të gjitha yndyrat nga dieta juaj, përqendrohuni që të konsumoni ato të duhurat. Kontrolloni raftet e ushqimeve që të mos mbani fare yndyra të dëmshme. ...

10 September, 2017Lexo më shumë