Ushqime – Lajmi.net

Katër ushqime që ju bëjnë të dukeni më e re

Hani, pini dhe fshini vitet, duke shtuar këto ushqime në listën tuaj, të rekomanduara nga ish-redaktorja e revistës “Women’s Health” dhe autorja e librit “20 kilogramë më e re”, ku ka receta për humbje të peshës dhe pamje më të re....

13 March, 2017Lexo më shumë

Keni problem me pagjumësinë? Këto 5 ushqime do t’u vënë në gjumë

Pagjumësia nganjëherë ndikon tek çdo i treti person dhe shumica e të rriturve dhe të punësuarve kanë probleme në arritjen e qëllimit për "tetë orë gjumë"...

13 February, 2017Lexo më shumë

Këto ushqime nuk duhet t’i ruani në frigorifer

Që kur u shpik, frigoriferi ka bërë të mundur që të shijojmë dhe të ruajmë gjëra të mrekullueshme. Akullorja, birrat e ftohta, luleshtrydhe në dhjetor, mishi i ruajtur mirë etj. nuk do të ishte e mundur të shijoheshin nëse nuk do të përdornim frigoriferin....

13 February, 2017Lexo më shumë