Trump – Lajmi.net

SHBA dhe Koreja e Veriut parimisht dakord për çarmatim atomik

Çarmatim dhe paqe në Kore: Në takimin historik në Singapur presidenti i SHBA-së, Trump dhe kreu i shtetit të Koresë së Veriut Kim ranë dakord për "denuklearizim të plotë" të gadishullit korean....

12 June, 2018Lexo më shumë

E pashpjegueshme, shihni çfarë bën zëvendësi kur Trump lëviz shishen e ujit

Si zëvendëspresident i Shteteve të Bashkuara, Mike Pence duket se është përgjegjës jo vetëm për mbrojtjen e Amerikës, por edhe në disponim të shefit të tij....

9 June, 2018Lexo më shumë

Trump i izoluar në ditën e parë të samitit të G7

Ndasitë mes Trump dhe liderëve të tjerë të G7 ka qenë mjaft e dukshme në ditën e parë të samitit....

9 June, 2018Lexo më shumë