Tradhëtia – Lajmi.net

Statistikat befasuese, 85 % e femrave e kanë tradhtuar partnerin

Sipas një studimi të ri, meshkujt janë të prirë të ndërrojnë më shumë partnere – ndërsa femrat janë më gjatë “besnike” ndaj dashnorit, zakonisht prej tre deri në gjashtë muaj...

10 May, 2017Lexo më shumë

Kush tradhtojnë më shumë, meshkujt apo femrat?!

Sipas një studimi të ri, meshkujt janë të prirë të ndërrojnë më shumë partnere – ndërsa femrat janë më gjatë “besnike” ndaj dashnorit, zakonisht prej tre deri në gjashtë muaj....

9 May, 2017Lexo më shumë

Rrëfimi “Burri më tregoi tradhtinë, a t’ja them dhe unë?”

Kolumnistja dhe gazetarja e njohur Rowan Pelling, i ka dhënë një këshillë krejtësisht të pazakonshme një lexueseje, të cilën tradhtia e bashkëshortit i ka zgjuar brejtjen e ndërgjegjes, për shkak se edhe ajo e ka tradhtuar atë...

8 May, 2017Lexo më shumë