termetet – Lajmi.net

Vatikani dënon komentet se tërmetet në Itali janë “ndëshkimi i Zotit” për mëkatet e homoseksualëve

Vatikani ka dënuar një radio – stacion të krahut të djathtë katolike pas një deklarate se tërmetet e fundit në Itali janë “ndëshkimi i Zotit” për të drejtat e homoseksualëve në këtë vend....

4 November, 2016Lexo më shumë

Shkaku i tërmeteve, prindërve u kërkohet të mos i çojnë fëmijët në çerdhe

Çerdhet e fëmijëve të shkollave në Butel dhe Qendër që kanë pësuar dëme nga lëkundjet e tokës në Shkup, kanë marrë porosi nga Instituti për inxhinjerik tërmetesh dhe seizmologji që ta ulin kapacitetin pranues, që të mos vihen në rrezik fëmijët dhe nxënësit, përcjell Telegrafi Maqedoni....

13 September, 2016Lexo më shumë

Cila është arsyeja për tërmete të shpeshta në Maqedoni dhe Ballkan?!

Në territorin e Maqedonisë por edhe në Kosovë dhe vendet e rajonit janë ndier dridhje të lehta të njohura si tërmete....

11 September, 2016Lexo më shumë