Telegram – Lajmi.net

Telegram, tani edhe lojëra në bisedë

Teksa WhatsApp përditëson redaktimin e fotove, simotra e saj Telegram ka futur edhe lojëra në biseda....

6 October, 2016Lexo më shumë

Pas sulmit në Munih, ISIS fillon festën në aplikacionin Telegram (Foto)

Lajmet në lidhje me sulmin në qendrën tregtare në Gjermani kanë filluar të shpërndahen në kanalet e ISIS siç është aplikacioni Telegram, transmeton lajmi.net....

22 July, 2016Lexo më shumë

Telegram synon të jetë WhatsApp i ri

Shërbimit të njohur të mesazheve, WhatsApp do t’i shtohet një konkurrent i fortë, i cili do ta mbulojë çdo mangësi të këtij të fundit. Aplikacioni quhet Telegram Messenger, i cili ‘burim’ i lirë dhe i hapur, që vjen nga Rusia, ndërsa krijuesit e tij kanë theksuar se mesazhet do shkojnë shumë shpejt dhe se të […]...

7 February, 2014Lexo më shumë