te rinjt – Lajmi.net

150 mijë të rinj votojnë për herë të parë

Mbi 150 mijë të rinj, të cilët kanë mbushur 18 vjet, do të votojnë për herë të parë të dielën më 11 qershor në zgjedhjet e jashtëzakonshme në vend. Analistët politikë në vend thonë se votat e reja do të jenë vendimtare në përzgjedhjen e subjektit i cili do të qeverisë në katër vjetët e ardhshme. Analisti politik, Ramush Tahiri, thotë se duke pasur për bazë që dy koalicionet PDK-AAK-Nisma dhe LDK-AKR-Alternativa mund të kenë dallime në dy ose tre deputetë, atëherë 150 mijë votuesit e rinj do të kenë rol vendimtar për përcaktimin e fituesit në këtë zgjedhje....

9 June, 2017Lexo më shumë

Sa u besojnë të rinjtë premtimeve për arsim cilësor e vende të reja pune? (Video)

Të rinjtë në Kosovë nuk u besojnë premtimeve të bëra në fushatë....

4 June, 2017Lexo më shumë

Ymeri të rinjve: Insistoni për një Kosovë ndryshe

Kryetari i Lëvizjes Vetëvendosje, Visar Ymeri iu ka bërë thirrje të rinjve që ta votojnë këtë subjekt politik....

28 May, 2017Lexo më shumë