Sulmi ne Zemer – Lajmi.net

Një muaj para sulmit në zemër, trupi do t’ju paralajmërojë juve – Këto janë 3 shenjat

Gjatë viteve të fundit, sulmi në zemër është bërë aq i zakonshëm sa që është gati për të hyrë i pari në listën e shkaktarëve më të mëdhenj të vdekjes....

2 July, 2017Lexo më shumë

Tre filxhanë çaj të zi në ditë zvogëlojnë rrezikun nga sulmi në zemër

Rezultatet e hulumtimit më të ri kanë treguar që konsumimi i përditshëm i vetëm 3 filxhanëve të çajit të zi mund të reduktojë rrezikun nga sulmi në zemër për 60 për qind dhe në mënyrë dramatike të reduktojë mundësinë për zhvillim të diabetit....

1 June, 2017Lexo më shumë

Një muaj para se të pësoni sulm në zemër, trupi juaj jep paralajmrim – këto janë gjashtë shenjat

Sulmi në zemër është një gjendje kur ndodh një bllokim i menjëhershëm i arteries koronare, gjë që rezulton në humbjen e furnizimit me gjak dhe vdekjen e muskujve të zemrës....

31 May, 2017Lexo më shumë