sulme – Lajmi.net

Automjetet BMW mund të hakohen nga telefoni celular

Rreziqet në sistemet kompjuterike të modeleve aktuale BMW lejojnë sulmuesit të marrin kontrollin e automjetit. ...

24 May, 2018Lexo më shumë

Pse po sulmohen gazetarët në Mal të Zi

Mediat qeveritare vetëm sa e dhanë ftohtë lajmin se një person me emrin O.L. është qëlluar me armë për arsye të paditura. ...

12 May, 2018Lexo më shumë

BE nuk planifikon sanksionet të reja ndaj Rusisë pas sulmeve në Siri

Ministrat e Jashtëm të Bashkimit Evropian nuk iu bashkuan Shteteve të Bashkuara të hënën për vendosjen e sanksioneve të reja ekonomike ndaj Rusisë apo Sirisë për sulmet me armë kimike, të cilat nxitën sulmet e para të koordinuara Perëndimore në Siri. Pasi Britania dhe Franca iu bashkuan Shteteve të Bashkuara në sulmet ajrore në caqet […]...

16 April, 2018Lexo më shumë