Suedia – Lajmi.net

Suedezët radhisin Prishinën si një nga destinacionet më të mira turistike

Blogu suedez i udhëtimeve “Momondo”, e ka propozuar Prishtinën si një nga destinacionet më të bukura që nuk duhet humbur nga lista e vendeve që duhet të udhëtoni këtë verë....

31 May, 2017Lexo më shumë

Assange: Nuk fal, as nuk harroj

Themeluesi i ueb-faqes WikiLeaks, Julian Assange, tha se nuk do t’i falë dhe as harrojë përpjekjet për arrestimin e tij nën dyshimet për përdhunim, të cilat e kanë detyruar të kërkojë strehim në Ambasadën e Ekuadorit në Londër....

19 May, 2017Lexo më shumë

Suedia e ndali hetimin kundër Assanges lidhur me akuza për dhunim

Kryeprokurorja e Sudeisë, Marianne Ny, thotë se e ka hedhur poshtë hetimin lidhur me akuzat për dhunim kundër themeluesit të faqes në Internet, WikiLeaks, Julian Assange....

19 May, 2017Lexo më shumë