studimet – Lajmi.net

Rikthim pas 30 vjetësh, shikon se si ka ndryshuar vendi (Foto)

U rikthye në vendin ku studioi 30 vjet më parë, duke krijuar kujtimet thjesht me një iPhone....

19 July, 2017Lexo më shumë

Teoria e relativitetit dhe Google kanë ardhur në jetë si pasojë e ëndrrave

Duke u bazuar në studimet që kanë kapur 5000 njerëz, është zbuluar se sikurse meshkujt, ashtu edhe femrat kanë të bëjnë me të njëjtën çështje në ëndërr....

6 February, 2017Lexo më shumë

Femrat kanë erë të qepës, ndërsa meshkujt të djathit…

Ju kërkojmë falje nëse jeni duke ngrënë e duke lexuar këtë të dhënë, mirëpo hulumtuesit gjerman kanë nxjerrë një konkluzion se gratë japin një erë të përafërt me atë të qepës ose të grejp frutit, ndërsa meshkujt kundërmojnë erë si të djathit dhe djegës, kur djersiten....

2 June, 2014Lexo më shumë