Studim – Lajmi.net

Kjo është arsyeja përse femrat pëlqejnë më shumë meshkujt tullacë

Meshkujt tullacë janë më atraktiv dhe kanë vetëbesim më të madh, sipas një studimi....

13 January, 2019Lexo më shumë

Ushqimi që është më i efektshëm se shurupi ndaj kollit

Një ekspert i fytit ka thënë se më mirë është të hani një lloj ushqimi sesa të merrni shurup, kjo për shkak të efektshmërisë që kjo e para posedon ndaj kollit. ...

10 January, 2019Lexo më shumë

Shkenca me lajm të mirë për personat që pinë kafe shpesh

Konsumi i moderuar i kafesë, përkatësisht dy deri në tri sosh në ditë, mund të zgjidhë problemet e sëmundjeve të zemrës dhe të shtypjes së gjakut, pohonin studimet e mëparshme. ...

1 January, 2019Lexo më shumë