Stres – Lajmi.net

Pesë mënyra për t’u liruar nga stresi

Ju mund ta dini se çfarë mendimesh ju stresojnë. Përpiqeni t’i ndryshoni, por më kot. Ato mbeten në trurin tuaj. Përsëriten e përsëriten vazhdimisht. Bashkë me to mbeten në trupin tuaj edhe ankthi, mërzia, zemërimi që i shoqëron. Nëse nuk mundeni t’i ndryshoni dot, ju të paktën, mund t’i kontrolloni ato. T’i ndaloni që të shprehen. T’i pakësoni, të minimizoni efektin e tyre mbi ju, madje edhe t’i shmangni, të paktën për një farë kohe....

9 September, 2017Lexo më shumë

Lirojeni stresin për më pak se pesë minuta me këtë metodë (Foto)

Stresin e përjetojmë çdokush në përditshmëri, mirëpo nuk ai përfshin çdo orë të jetës suaj....

6 September, 2017Lexo më shumë

Meditimi e largon stresin dhe ju furnizon me energji

Nëse jeni person i mbushur me stres nga jeta personale apo profesionale dhe çdo ditë keni nevojë për më shumë energji, atëherë duhet ta keni në konsideratë meditimin....

5 September, 2017Lexo më shumë