Stoltenberg – Lajmi.net

Stoltenberg u kërkon vendeve të NATO-s të rrisin shpenzimet ushtarake

Anëtarët e NATO-s nuk duhet të tërhiqen nga zotimet për rritjen e shpenzimeve ushtarake, tha sekretari i përgjithshëm i aleancës, Jens Stoltenberg, gjatë një vizite zyrtare në Norvegji....

5 February, 2018Lexo më shumë

Stoltenberg do t’i drejtohet Kuvendit të Maqedonisë

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg , në ditën e dytë të vizitës së tij në Maqedoni pritet t’u drejtohet deputetëve të Kuvendit të Maqedonisë. Ai gjatë ditës po ashtu do të takohet me zyrtarë të lartë të vendit dhe përfaqësues të partive politike....

18 January, 2018Lexo më shumë

Stoltebnerg e viziton Maqedoninë, bisedon për integrim në NATO

Sekretari i pëgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg, sonte vonë pritet të arrijë në Maqedoni, për të biseduar lidhur me synimet e ripërtrira të këtij vendi për anëtarësim në NATO, një dekadë pasi kontesti për emër me Greqinë fqinje, e pengoi përpjekjen fillestare për integrim në këtë aleancë....

17 January, 2018Lexo më shumë