Sputnik – Lajmi.net

Sputnik: Pse Prishtina kërkon pasaporta të Shqipërisë?

Media e njohur për qëndrimet më së tepërmi pro-sllave “Sputnik” ka shkruar një artikull në lidhje me faktin se është hedhur propozimi që qytetarët e Republikës së Kosovës mund të pajisen me pasaportat e Shqipërisë....

14 October, 2017Lexo më shumë

Mediat serbe dhe ruse: Haradinaj ua ka ofruar serbëve 4 ministri?

Media ruse, Sputnik e afërt me Kremlinin zyrtar, duke u thirrur në burime të veta ka publikuar një shkrim ku pretendon se kandidati për kryeministër nga PAN, Ramush Haradinaj ua ka ofruar katër ministri serbëve....

7 July, 2017Lexo më shumë

Sputnik: SHBA-ja po u thotë kosovarëve të ngrisin çështjen e Bashkimit Kombëtar

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe disa vende të Bashkimit Evropian, me qëllim që të vënë presion mbi Serbinë dhe Republikën Serbe në Bosnje pas referendumit, po urdhërojnë politikanët shqiptarë të Kosovës që të bëjnë thirrje për bashkim me Shqipërinë, ka thënë për “Sputnik Serbia” ish-udhëheqësi i Agjencisë Serbe Ushtarake (VBA), Momir Stojanoviq....

1 October, 2016Lexo më shumë