sozia – Lajmi.net

Kur sozia është një pikturë (Foto)

Të përshkruhesh si një pikturë konsiderohet kompliment, dhe këta dashamirës të artit duhet të ndihen me fat....

13 September, 2017Lexo më shumë

Fëmijët sozi të VIP-ave (Foto)

Ngjashmëria mes fëmijëve dhe prindërve në të shumtën e rasteve është e shumë e dukshme, por që të ngjajnë me persona të njohur që prindërit e tyre i kanë vetëm përmes televizorit, duket e pamundur....

7 July, 2017Lexo më shumë

Sozitë e të famshmëve (Foto)

Ka shumë njerëz të cilët përfitojnë nga ngjashmëria e tyre me personazhe të famshëm, por ka edhe nga ata që nuk e kanë kuptuar këtë....

25 January, 2017Lexo më shumë