Shyqiri Bytyqi – Lajmi.net

Bytyqi thotë se në AKA kishte shumë parregullsi, përjashtimi edhe ashtu do të ndodhte

Ministri i Arsimit, Shyqiri Bytyqi gjatë seancës së Kuvendit të Kosovës për vendimin e Regjistrit Evropian të Sigurimit të Cilësisë për Arsimin e Lart për përjashtimin e Agjencisë Kosovare të Akreditimit, ka thënë Ministrinë e Arsimit e ka gjetur në një gjendje jofunksionale....

7 March, 2018Lexo më shumë

Ministri Bytyqi përsëri i ik raportimit për përjashtimin e Kosovës nga EQAR

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MAShT), Shyqiri Bytyqi sërish nuk ka ardhur për raportim në komisionin për Arsim  lidhur me përjashtimin e Agjencisë së Kosovës për Akreditim nga Regjistri Evropian për Sigurimin e Cilësisë në Arsimin e Lartë ( EQAR)....

6 March, 2018Lexo më shumë

Ministri Bytyqi uron për 48 vjetorin e themelimit të Universitetit të Prishtinës

Ministri i Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Shyqiri Bytyqi, ka uruar për 48 vjetorin e themelimit të Universitetit të Prishtinës, Hasan Prishtina....

15 February, 2018Lexo më shumë