Shqipëria e Madhe – Lajmi.net

“Hapa të thjeshtë drejt ‘Shqipërisë së Madhe'”

Pas përcaktimit të Prizrenit si kryqytet historik të Kosovës dhe së fundi me heqjen e roamingut dhe kontrollit kufitar ndërmjet Kosovës dhe Shqipërisë,  serbët po ndjellin frikë....

1 June, 2018Lexo më shumë

Ambasadori Minxhozi: Daçiqi e ka pasur me shaka ‘Shqipërinë e Madhe’

Sipas Ambasadorit të Shqipërisë në Kosovë, Qemal Minxhozi, ministri i Punëve të Jashtme të Serbisë, Ivica Daçiq, ka bërë shaka kur ka thënë se heqja e Roaming-ut mes Kosovës dhe Shqipërisë është indikacion i krijimit të 'Shqipërisë së Madhe'. ...

31 May, 2018Lexo më shumë

FMN jep alarmin për Shqipërinë

Bordi Ekzekutiv i Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) ka dhënë konkluzionet e raportit të parë të programit të post monitorimit për Shqipërinë....

22 May, 2018Lexo më shumë