Shpend Ahmeti – Lajmi.net

Shpend Ahmeti kërkon zbardhjen e sulmit ndaj shqiptarëve në Novi Sad

Kryetari i PSD-së, Shpend Ahmeti pas rrahjes së dy shqiptarëve në Novi Sad të Serbisë, ka thënë se institucionet e Kosovës duhet menjëherë të kërkojnë përgjegjësi dhe zbardhjen e rastit nga organet e rendit në Serbi....

9 October, 2018Lexo më shumë

Lajm i mirë për banorët e kësaj lagje në Prishtinë

Kryetari i Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti ka dhënë një njoftim për të gjithë qytetarët e lagjes “mbi xhami” apo të njohur ndryshe si te ‘Rruga e Bledit’ në kryeqytet....

5 October, 2018Lexo më shumë

Arkitekti Bytyqi: Donacioni për Sallën Koncertale të trajtohet në mënyrë dinjitoze, mos të dëmtohet arkitektura

Ish-shtëpia e mallrave “Gërmia” cilësohet si objekti ikonë i historisë së Komunës së Prishtinës. Mirëpo, javët e fundit është duke u diskutuar rrëmimi i objektit në fjalë për t’u ndërtuar Salla Koncertale, e kërkuar nga komiteti artistik....

4 October, 2018Lexo më shumë