shendeti – Lajmi.net

A ndikon madhësia e qafës tek problemet me shëndetin, mësoni çka ka zbuluar studimi më i fundit

Nëse nuk mund ta mbyllni deri në fund këmishën, mund të keni një problem të madh që kërkon vëmendje mjekësore të menjëhershme: Meshkujt me madhësi të qafës shumë të madhe janë më të rrezikuar nga sëmundjet e zemrës, ka zbuluar një studim brazilian....

12 July, 2018Lexo më shumë

Duart e papastra gjatë përgatitjes së ushqimit mund të çojnë në vdekje

Shumica prej nesh nuk e trajtojmë ushqimin siç duhet gjatë përgatitjes së ngrënies në kuzhinat tona, veçanarisht kur bëhet fjalë për larjen e duarve, sipas një raporti të studimit nga Departamenti Amerikan i Sigurisë Ushqimore dhe Shërbimit të Inspektimit (FSIS)....

11 July, 2018Lexo më shumë

Lagni vazhdimisht jastëkun me pështymë gjatë natës, ja ç’do të thotë kjo gjë

Ndodh shpesh herë që të ndjehemi se po lagemi me pështymën që del nga goja gjatë gjumit dhe në mëngjes zgjohemi me jastëkun e lagur. ...

1 July, 2018Lexo më shumë