seks – Lajmi.net

6 gënjeshtrat që ju thonë gratë gjatë seksit

Gënjeshtrat jo gjithmonë janë të zeza. Ndonjëherë të rrethuar nga situata komplekse që kërkojnë zgjidhje disa gënjeshtra të bardha mund të sjellin ndryshimin që presim....

24 January, 2018Lexo më shumë

Nëse keni këto cilësi, partneri juaj do të ndihet tepër mirë në shtrat

Nëse dëshironi të shihni partnerin të eksituar në krevatin tuaj, mos ngurroni, por transformohuni në bombë të vërtetë....

21 January, 2018Lexo më shumë

Në këtë fshat bëhet vetëm seks dhe flihet gjumë, ja misteri që e rrethon

Ata që jetojnë në fshatin e Kalachit, që është në kufirin rus të Kazakistanit kishte një problem me sëmundjen e “gjumit”....

14 January, 2018Lexo më shumë