sanksione – Lajmi.net

BE, nga korriku, nis me tarifat hakmarrëse ndaj importeve të SHBA-së

Bashkimi Evropian tha të mërkurën se do të nisë vënien e tarifave mbi disa prodhime amerikane, nisur nga muaji korrik....

6 June, 2018Lexo më shumë

SHBA sanksionon 5 iranianë që i ndihmuan rebelët Huthi

Shtetet e Bashkuara vendosën sanksione kundër pesë iranianëve, të cilët, siç thuhet, u kanë siguruar rebelëve Huthi në Jemen ekspertizë dhe armatim për hedhjen e raketave në Arabinë Saudite....

22 May, 2018Lexo më shumë

BE-ja pritet të zgjerojë listën e sanksioneve ndaj Rusisë

Bashkimi Evropian pritet të vendosë sanksione kundër pesë personave, të cilët, sipas bllokut, kanë ndihmuar në organizimin e zgjedhjeve presidenciale ruse në rajonin ukrainas të Krimesë, të cilin Moska e ka anekusar....

30 April, 2018Lexo më shumë