Rusia – Lajmi.net

Zyrtari amerikan kërkon që Ballkani të mbrohet nga ndikimi rus

Zyrtari amerikan, Hoyt Brian Yee, mbrëmë ka kërkuar nga vendet e Ballkanit, që të mbrohten nga përpjekjet e Rusisë për ta shtuar ndikimin në rajon dhe për shkatërrimin e lidhjeve me perëndimin....

25 May, 2017Lexo më shumë

Zyrtarët rusë kanë shqetësime lidhur me protestuesit e rinj

Djaloshi 17-vjeçar Matvei i kishte ngritur supet kur ai dhe shokët e tij ishin marrë nga klasa, javën e kaluar, dhe ishin dërguar në sallën e shkollës së tyre në qytetin Tolati, në pjesën qendrore të Rusisë....

24 May, 2017Lexo më shumë

“Bashkimi Evropian dhe SHBA po punojnë që të ulin tensionet në Ballkan”

Bashkimi Evropian dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës po punojnë në mënyrë që të ulin tesionet në Ballkanin Perëndimor, në mënyrë që bashkëpunimi rajonal të jetë më i madh....

23 May, 2017Lexo më shumë