Rugova – Lajmi.net

“Agimi” e “Rugova” me status të merituar ligjor

Shoqëria Kulturore-Artistike “Agimi” nga Prizreni dhe Ansambli Folklorik Autokton “Rugova” nga Peja, do të kenë status të merituar ligjor. ShKA “Agimi” dhe AFA “Rugova” do të kenë status të veçantë në kuadër të Ligjit Nr. 04/L-164 për Ansamblin Kombëtar të Këngëve dhe Valleve “Shota” dhe ansamblet tjera. ...

27 June, 2018Lexo më shumë

Gjykata ende nuk e ka caktuar datën e gjykimit ndaj Haki Rugovës

Seanca e parë fillestare e gjykimit ndaj kryetarit të komunës së Istogut, Haki Rugova, i cili akuzohet për veprën penale “konflikt i interesit”, pas dy dështimeve të njëpasnjëshme për shkak të mungesës se të akuzuarit, ende nuk është caktuar nga gjykata se kur do të vazhdojë....

14 June, 2018Lexo më shumë

Thaçi lavdëron Rugovën: Ishte njeri i negociatave dhe pajtimit

Hapjen e ekspozitës për kontributin e ish-presidentit Ibrahim Rugova në shtetformimin e Kosovës, presidenti aktual, Hashim Thaçi e ka cilësuar si ditë të rëndësishme për vendin....

24 May, 2018Lexo më shumë