rrjet social – Lajmi.net

Lego bëhet rrjet social

Legot bëhen “social” me një aplikacion që është menduar të jetë i sigurtë për fëmijët më pak se 13 vjeç, duke u dhënë mundësi të rinjve në të gjithë botën të lidhen në një komunitet kolegësh për të shpërndarë krijimet e tyre dhe për të ndërvepruar me disa nga personazhet Lego....

24 June, 2017Lexo më shumë

Instagram, rrjeti social më i keq për shëndetin mendor

Instagram për momentin është njëri ndër rrjetet sociale më të përdorura në botë....

19 May, 2017Lexo më shumë

Twitter zëvendëson yllin me zemrën

Twitter ka ndryshuar butonin për favorizimin e cicërimave me “pëlqej”, duke zëvendësuar edhe ikonën e yllit me një zemër....

3 November, 2015Lexo më shumë