rrezik – Lajmi.net

Artikujt ushqimorë që rrezikojnë zemrën tuaj

Ekzistojnë ushqime të cilat mund të na ndihmojnë që të mbrohemi nga problemet e mundshme me zemrën, megjithatë ekzistojnë edhe të tilla që mund të shkaktojnë probleme...

19 February, 2018Lexo më shumë

Ata që pinë NJË cigare të vetme në ditë më të rrezikuar se ata që tymosin 20

Ata që pinë një cigare të vetme në ditë, marrin përsipër rreth gjysmën e rrezikut për sëmundje koronare dhe iktus, krahasuar me ata që pinë 20 cigare, pra, i nënshtrohen një rreziku shumë më të madh nga sa mendohet. ...

11 February, 2018Lexo më shumë