Riza Halimi – Lajmi.net

Halimi: Me bojkot Lugina e Preshevës nuk bashkohet me Kosovën

Kryetari i PVD-së Riza Halimi ka thënë se që prej zgjedhjeve të 16 marsit 2014 ku partia e tij fitoj dy deputetë në Kuvendin e Serbisë, janë rritur sulmet dhe deklaratat agresive të udhëheqësve të pushteteve lokale në Preshevë dhe Bujanoc. ...

4 April, 2016Lexo më shumë

Lugina pret përgjigje nga Beogradi për moslejimin e librave

Pas takimeve që janë mbajtur në Bruksel në shtator të vitit të kaluar, rreth 100 mijë tekste në gjuhën shqipe kishin arritur në Luginën e Preshevës me përshtypjen se kjo çështje nuk do të nxiste reagime, pasi që kishte marrëveshje mes përfaqësuesve të Kosovës dhe Serbisë....

3 March, 2016Lexo më shumë

Halimi: Reciprociti nuk arrihet me lojërat politike

Kryetari i Partisë së Veprimit Demokratik (PVD), Riza Halimi ka deklaruar se reciprociti nuk arrihet me lojërat politike me të cilat po tentohet mbajtja e mbledhjes e 12 shtatorit, por me angazhim të mirëfilltë, i cili themelet i ka në funksionimin shumë më efikas e më serioz të pushteteve lokale dhe të Kuvendit të këshilltarëve Shqiptarë të Luginës së Preshevës, por edhe me unitet në veprim të gjitha subjekteve politike shqiptare në Luginë të Preshevës. ...

8 September, 2015Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->