Renie – Lajmi.net

Ananas dhe selino për të rënë në peshë

Në fakt sot ka mjaft mënyra që mund të na ndihmojnë për të përmirësuar efektet e dietës për të humbur peshë me mjaft lehtësi....

19 February, 2018Lexo më shumë

Shqetësim pas rënies së madhe të aksioneve

Analistët e tregut po ndjekin me vëmendje nëse bursa amerikane do ta rimarrë veten sot, pasi dje shënoi një rënie të ndjeshme. Indeksi industrial Dow Jones humbi 4.6 % të vlerës. Ndërkaq, ulja e papunësisë dhe ngritja e pagave po shtojnë shqetësimet se ekonomia amerikane mund të përballet me inflacion më të madh:...

6 February, 2018Lexo më shumë

Rënie rekorde e tregjeve në SHBA dhe Azi

Tregjet në Azi shënuan rënie të madhe të martën, pas rënies rekorde të tregjeve në Shtetet e Bashkuara....

6 February, 2018Lexo më shumë