reagime – Lajmi.net

Ndiqni reagimet e papara të njerëzve që provojnë udhëtimin me makinë pa pilot (video)

Në jo pak filma fantastiko-shkencorë shohim automjete që lëvizin pa asnjë person që t’i drejtojë ato, por sa njerëz realisht do ta provonin që të lëviznin pa pasur shofer në makinë....

21 March, 2018Lexo më shumë

Reagimet ndaj shkarkimit të ish-nëndrejtorit të FBI-së, McCabe

Ligjvënës dhe ish-zyrtarë federalë kanë reaguar ndaj shkarkimit të ish-nëndrejtorit të FBI-së Andrew McCabe të premten vonë nga Prokurori i Përgjithshëm Jeff Sessions. Disa ligjvënës republikanë po mbështesin vendimin e Presidentit Trump, ndërsa disa ish-zyrtarë federalë e kritikuan atë....

18 March, 2018Lexo më shumë

Doganat e Trumpit: Ekonomia gjermane reagon me kritika

Presidenti Donald Trump e nënshkroi dekretin për dogana ndëshkuese për çelikun dhe aluminin. Reagimet ndaj këtij hapi të Trumpit janë kritike në të gjithë botën, edhe në Gjermani....

9 March, 2018Lexo më shumë