Qytetarët – Lajmi.net

Qytetarët të rrënuar nga gripi sezonal, mjekët kanë një porosi

Stina e dimrit, luhatja e temperaturave në vend dhe niveli i lartë i ndotjes së ajrit ka bërë që shumë qytetarë të Kosovës të drejtohen në Qendrat e Mjekësive Familjare....

11 January, 2018Lexo më shumë

Qytetarët dhe bizneset vazhdojnë të vuajnë nga mosliberalizimi

Për kosovarët tashmë nuk paraqet thuajse lajm fakti se janë të izoluar. E liberalizimi i vizave për qytetarët, por edhe për bizneset, është temë jetike. Kushtet e vëna ndaj Kosovës nga BE-ja dhe problemet që po i shkakton tash e sa vite vetë klasa politike kosovare, duke mos i dhënë qartësim të plotë procesit, po e mbajnë vendin të bllokuar....

4 January, 2018Lexo më shumë

Mbi 350 mijë armë ilegale në duart e qytetarëve

Një persona nga Komuna e Shtimes, ishte raportuar nga Policia e Kosovës, të ketë qenë viktima e radhës e plagosjes nga një plumb qorr, si pasojë e festimeve me të shtëna armësh, gjatë natës së Vitit të Ri....

3 January, 2018Lexo më shumë