Qumili – Lajmi.net

Foto të rralla, Sevdai Radogoshi me t’shoqen dikur dhe sot (Foto)

Sevdai Radogoshi ishte dhe mbetet njëri prej humoristëve më të pëlqyer shqiptar....

9 May, 2017Lexo më shumë

‘Qumili’ me urim të veçantë për vajzën e tij (Foto)

Humoristi i njohur Sevdai Radogoshi - Qumili sot ka një arsye më shumë për të festuar....

9 May, 2017Lexo më shumë

Kjo është reja dhe djali i Qumilit (Foto)

Sevdai Radogoshi mbetet njëri ndër humoristët më prodhues, që nuk ndalet së prezantuari projekte të këndshme e gjithë humor....

14 October, 2016Lexo më shumë