Qumësht – Lajmi.net

Arrestohet biznesmeni në Sarandë, kontrabandonte qumësht

Policia ka arrestuar pronarin e një supermarketi në lagjen nr. 4, pasi gjatë kontrollit që i është ushtruar i janë sekuestruar rreth 180 kanaçe me qumësht me mbishkrime në gjuhë të huaja dhe të pa pajisura me dokumentet përkatëse për tregtimin apo marketingun e këtyre produkteve....

22 August, 2017Lexo më shumë

Ministria e financave nga një gotë qumësht për punëtorë (Dokument)

Ministria e Financave e cila udhëhiqet nga Avullah Hoti do të blejë qumësht për një kategori të punëtorëve të saj....

17 March, 2017Lexo më shumë

Ja pse nuk duhet ta mbani qumështin tek dera e frigoriferit

Nëse e mbani qumështin në derën e frigoriferit tuaj, atëherë jeni duke bërë një gabim të madh. Një këshillë nga ‘Good Housekeeping’ zbuloi se mund ta helmoni veten dhe ushqimin tuaj vetëm duke mos ditur se si t’i organizoni gjërat në frigorifer....

4 March, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->