Qeveria – Lajmi.net

Helikopterët e qeverisë pa pilot!

Qeveria e Kosovës planifikon t’i blejë disa helikopterë. Por mbetet një dilemë e madhe: kush do t’i pilotoj dhe mirëmbaj ata. Të gjitha institucionet kompetente dhe raportet zyrtare tregojnë se në Kosovë nuk ka asnjë pilot të aftë për t’i drejtuar helikopterët. Përveç kësaj, si do të mirëmbahen....

20 April, 2017Lexo më shumë

Zhbogar: Është koha të formohet Qeveria e re në Maqedoni

Gjatë vizitës së tij në komunën e Negotinës për të promovuar projektin ”BE-ja për Ju”, euro-ambasadori Samuel Zhbogar ka deklaruar se është i patjetërsueshëm bashkimi dhe formimi i institucioneve në vend, përcjell Telegrafi Maqedoni....

19 April, 2017Lexo më shumë

Rritet numri i deputetëve të pozitës që përkrahin rrëzimin e Isa Mustafës

Ka shkuar në katër numri i deputetëve që janë pjesë e Grupit Parlamentar të PDK’së që e përkrahin rrëzimin e Qeverisë. I fundit është Raif Qela i Lëvizjes për Bashkim. Ai ka thënë se nuk do të votojë as demarkacionin e propozuar nga Qeveria....

16 April, 2017Lexo më shumë