qeveria e re – Lajmi.net

Edhe Angela Merkel përballet me vija të kuqe për formimin e qeverisë

Kancelarja Angela Merkel është paralajmëruar nga partnerët e mundshëm për koalicion se përballët me detyrë shumë të vështirë për ta formuar një qeveri funksionale....

27 September, 2017Lexo më shumë

Rama: Ruçi i ktheu dinjitetin Kuvendit

Kryeministri Edi Rama deklaroi gjatë mbledhjes së Kryesisë dhe Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste se Gramoz Ruçi i ktheu dinjitetin Kuvendit të Shqipërisë....

14 September, 2017Lexo më shumë

Thirrje qeverisë për fuqizimin e sektorit të prodhimtarisë

Komuniteti i biznesit në Kosovë konsideron se fuqizimi i sektorit të prodhimtarisë duhet të jetë një ndër prioritet e Qeverisë së re në fushën e ekonomisë....

13 September, 2017Lexo më shumë