Pushimet – Lajmi.net

Turistët polakë të zhgënjyer me Shqipërinë

“Pushova në Durrës. Hoteli ishte i ri dhe me hapësira të bollshme, me kondicionerë, por në anë të rrugës kryesore, zhurmat ishin të mëdha. Ushqimi ishte i pamjaftueshëm, duhet të mbaje radhë për një bërxollë dhe kishte shumë pak kamerierë. Nuk kishe mundësi zgjedhje në ushqim, pasi të gjithë kohën ishin të njëjtat gjëra, edhe proshuta ishte e njëjta. Dhomat pastroheshin dhe peshqirët ndërroheshin. Por, nuk kishte asnjë gjë argëtuese për fëmijët përveç pishinës”....

6 August, 2017Lexo më shumë

Ja sa është nxirë Afrona (Foto)

Pothuajse çdo i dyti person nga vera del me lekurë më kafe se herëve të tjera....

5 August, 2017Lexo më shumë

Alkool, bikini dhe ‘shkuma party’, ja si argëtohen të rinjtë në Durrës

Ditët e nxehta kanë arritur në pikun e tyre në plazhin e Durrësit. Për çdo ditë, mijëra të rinj e të reja që gjenden në bregdetin Adriatik në zonën e Shkëmbit të Kavajës deri në Golem, një prej formave të argëtimit kanë shkuma party-t, të cilat ofrojnë argëtim pa masë me dixhej. Janë të rinj të huaj, por edhe emigrantë që kthehen për pushime të cilët marrin pjesë në festat e mëdha me shkuma party....

5 August, 2017Lexo më shumë