Pushime – Lajmi.net

Shkon me pushime në Ksamil, por ja çfarë i ndodh kosovarit…

Kishte ardhur për pushime në Shqipëri dhe ka zgjedhur Ksamilin për të qëndruar disa ditë....

22 August, 2017Lexo më shumë

Vendet më të mira për të pushuar dhe për të bërë shopping lirë

Vera është periudha ideale për të udhëtuar dhe për të shijuar diellin, por një ndër gjërat e para që shumica prej nesh bëjnë përpara se të nisen me pushime është ndryshimi i garderobës. Por pse të mos zgjidhni një destinacion që është kombinimi i këtyre të dyjave?...

18 August, 2017Lexo më shumë

Serbët refuzojnë Greqinë, për pushime zgjedhin Shqipërinë dhe udhëtojnë përmes Kosovës

Numri i turistëve serbë të cilët për pushime po e zgjedhin bregdetin shqiptar është në rritje....

16 August, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->