Punetoret – Lajmi.net

Punëtorët e Pallatit të Rinisë paralajmërojnë bllokimin e objektit, kjo është arsyeja

Agjencia Kosovare e Privatizimit ka menaxhuar më herët me këtë ndërmarrje dhe aktualisht e menaxhon Komuna e Prishtinës. ...

3 October, 2018Lexo më shumë

Gjermania jep një lajm të mirë për të gjithë ata që duan të punojnë në këtë shtet

Meqë fuqia punëtore e Gjermanisë pritet të zvogëlohet në dekadat e ardhshme, për shkak të vjetërsimit të popullatës dhe uljes së numrit të lindjeve, migrantët janë duke u konsideriar shumë të rëndësishëm për t’iu ndihmuar kompanive në këtë shtet....

2 October, 2018Lexo më shumë

17 persona humbën jetën këtë vit në vendin e punës, kritikohen ashpër institucionet

Pasi kompania e tij nuk mori parasysh erën e fortë në Prishtinë, dhe nuk ndali punën në sektorin e ndërtimtarisë, një 53 vjeçar ra nga ndërtesa dhe humbi jetën dje në vendin e punës. Në lidhje me këtë rast u arrestua një person....

25 September, 2018Lexo më shumë