Prokurori – Lajmi.net

Prokurori thotë se të akuzuarit iu gjetën fotografi të Bin Ladenit dhe Lavdrim Muhaxherit

Në fjalën hyrëse të gjykimit ku Arben Livoreka dhe Nexhat Behluli akuzohen për pjesëmarrje në grup terrorist, prokurori i Prokurorisë Speciale, Elez Blakaj tha se në pajisjet elektronike të të akuzuarit Livoreka u gjetën fotografi të Lavdrim Muhaxherit dhe të Osama Bin Ladenit, të dy tani të ndjerë dhe të njohur për aktivitetin e tyre terrorist....

15 November, 2017Lexo më shumë

Tomë Gashi: Prokurori me rastin e sulmit në Kuvend po bën filma

Avokati i Frashër Krasniqit, Tomë Gashi në fjalën e tij përfundimtare, ka thënë se Prokurori i Shtetit përmes fakteve që ka paraqitur ka bindur trupin gjykues por edhe gjithë opinionin e Kosovës, që katër aktivistët e LVV-së, Atdhe Arifi, Frashër Krasniqi, Adea Batusha dhe Egzon Haliti jane 100% të pafajshëm....

13 November, 2017Lexo më shumë

Ish-hetuesja e Limajt: Kam pasur qëndrim të ndryshëm nga prokurori

Ish-hetuesja e rastit MTPT Marina Toivonen tha sot në gjykatë se kishte mendim ndryshe nga ish-prokurori i këtij rasti....

3 November, 2017Lexo më shumë