pritje – Lajmi.net

‘Trepça’ në pritje të formimit të Bordit Mbikëqyrës

Në “Trepçë” janë në pritje të formimit të Bordit Mbikëqyrës, i cili do ta zgjedhë Bordin Menaxhues, që pastaj do të fillojë procesin e transformimit dhe ristrukturimit me qëllim të krijimit të politikave për zhvillimin e kombinatit, shkruan sot, gazeta Zeri....

7 February, 2017Lexo më shumë

“Unë votova”, shkrime tek varri i Susan Anthony

Kjo s'është pritje për votim. Është pritje për vizitë, varrit të Susan Anthony....

8 November, 2016Lexo më shumë

Pritje të gjata në kufirin Kosovë – Serbi (Video)

Qytetarët ankohen për pritjet e gjata, të cilat sic thonë, po shkaktohen nga proceduarat e gjata të kalimit të kufirit, sidomos nga ana e policisë së Serbisë. ...

30 July, 2016Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->