Prishtina – Lajmi.net

Kompania që po rregullon sheshin “Adem Jashari” dëmton tubacionin e ujit

KRU "Prishtina” ka njoftuar konsumatorët se, gjatë ditës së sotme, kontraktorët e Komunës së Prishtinës përgjatë punimeve të tyre në sheshin ”Adem Jashari” në Prishtinë, kanë dëmtuar një tubacion gizë të vjetër, tubacion i ujit ky, që kalon nën objekte banimi....

17 March, 2018Lexo më shumë

“Lule t’bukura ka Prishtina, na i mbush rrugët plot me erë”! /VIDEO

Prishtina si kryeqytet vazhdon të jetë kaotik, i papastër, pa destinacione turistike (hiç këtu Gërminë) dhe pa vende rekreative....

17 March, 2018Lexo më shumë

Pallati i Rinisë i kthehet Prishtinës, Shpend Ahmeti falënderon deputetët

Sot Kuvendi ka votuar për propozim-vendimin që Pallati i Rinisë të kalojë në administrimin e Komunës së Prishtinës....

15 March, 2018Lexo më shumë