Prinderit – Lajmi.net

E habitshme, prindërit me ngjyrë, por binjakët lindin të ”bardhë si bora”

Prindërit me ngjyrë të cilët kanë sjellë në jetë binjakë albinë kanë rrëfyer se përballen shpesh me talljet dhe spekulimet e njerëzve të panjohur....

3 November, 2018Lexo më shumë

Prindërit po blejnë shenja që u bëjnë thirrje të tjerëve që të mos prekin fëmijët e tyre

Sezoni i gripit po vjen, dhe disa prindër po marrin masa ekstreme për të mbrojtur fëmijët e tyre, duke përfshirë edhe shenjat për vendet e tyre të makinave duke i thënë të tjerëve t'i mbajnë "putrat" e tyre të ashpra për veten e tyre....

10 October, 2018Lexo më shumë

Prindërit dhe nxënësit protestojnë të hënën për vendimin skandaloz të komunës së Fushë Kosovës

Prindërit dhe nxënësit nga klasa e gjashtë e deri në klasën e nëntë në Fushë Kosovë, kanë ftuar protestë për të hënën, ditën e parë të fillimit të mësimit....

29 August, 2018Lexo më shumë