Porno – Lajmi.net

Shihni shumë porno? Ja disa fakte që do ju befasojnë

Më shumë se 3 mijë dollarë për sekondë paguhen në mbarë botën për të parë filma porno. Industria është në zgjerim dhe faktet e mëposhtme janë interesante....

23 September, 2017Lexo më shumë

Ylli i pornos zbulon një rit të çuditshëm që e bën përpara çdo skene seksuale

Ylli i pornografisë ka zbuluar jashtëzakonisht një rit të pazakont që ajo e bën përpara se ajo të xhirojë ndonjë film me skena erotike. ...

12 August, 2017Lexo më shumë

Të shikuarit porno shkatërron jetën seksuale të mashkullit, përse femra s’janë të rrezikuara

Shikimi i tepërt i pornografisë ka të ngjarë të kontribuojë në një rrezik të mosfunksionimit seksual tek meshkujt, por jo tek femrat, sipas hulumtimit të fundit. ...

18 July, 2017Lexo më shumë
end focus_list flright fmm -->