planeti – Lajmi.net

Publikohen pamje mbresëlënëse të Tokës

Një astronaut i NASA-s ka publikuar një video të kapur jashtë Stacionit Ndërkombëtar. ...

29 November, 2017Lexo më shumë

Një Botë e dytë?! Zbulohet planeti i ngjashëm me Tokën

Një planet me të njëjtat përmasa me Tokën, e me të njëjtën temperaturë mbi sipërfaqe mund të jetë vendbanimi më i afërt i njohur ku mund të ketë jetë, apo të plotësojë kushtet për jetë. ...

16 November, 2017Lexo më shumë

“Planeti i fshehtë në trajektore përplasjeje me Tokën”

Shkencëtarët e kanë përjashtuar kategorikisht dhe kanë përsëritur vazhdimisht se teoria që do t’i japë fund jetës në Tokë, të paktën në formën që ne e njohim sot nuk ka asnjë bazë shkencore....

21 September, 2017Lexo më shumë