Performanca – Lajmi.net

Bordi i FMN-së për Kosovë ka mirëpritur performancën ekonomike të Kosovës dhe reformat që janë ndërmarrë

Bordi i FMN-së  ka mirëpritur përformancën e mirë ekonomike të Kosovës dhe reformat që janë ndërmarrë, si  dhe i ka bërë thirrje autoriteteve që t’i përshpejtojnë edhe më shumë reformat strukturore....

7 February, 2018Lexo më shumë

Publikohet performanca e “zjarrtë” e Ritës në ‘MTV EMA’

Ngjarja e cila këto ditë ka marrë tërë vëmendjen e medieve vendore dhe ndërkombëtare është "MTV Europe Music Awards"....

14 November, 2017Lexo më shumë

A keni vendosur si do të shkojë mbrëmja e dasmës suaj? Ja një ide (Video)

Dasmat janë më interesante kur çifti vendosin të bëjnë diçka ndryshe nga ajo që njihet zakonisht në traditën e vendit përkatës, transmeton lajmi.net...

1 August, 2017Lexo më shumë
HOME