përbërës – Lajmi.net

6 përbërësit për dobësim të shpejtë gjatë vapës

Këta përbërës verorë janë idealë për humbje të peshës dhe shumë lehtë mund t’i posedoni. ...

14 August, 2017Lexo më shumë

Shëroni venat e zgjeruara me vetëm tre përbërës (Video)

Venat e zgjeruara gjithmonë shkaktojnë dhimbje të padëshirueshme në këmbë. ...

18 July, 2017Lexo më shumë

Si të hiqni njollat e rrobave me këtë përzierje me 2 përbërës

Ndonjëherë e gjeni veten në një situatë të vështirë ku mund t’ju bie ndonjë njollë teksa jeni në kafe, po hani ose po ushqeni fëmijët. Por, më të zakonshme janë shkarravitjet me stilolaps ku fëmijët nuk ngurojnë të shkruajnë në çdo rrobë që ju del përpara....

4 June, 2017Lexo më shumë